5/5 - (10 оценили)

Топ кредити

КАНДИДАТСТВАЙ
КАНДИДАТСТВАЙ
КАНДИДАТСТВАЙ
кинти лошо цкр кредит
КАНДИДАТСТВАЙ
КАНДИДАТСТВАЙ
КАНДИДАТСТВАЙ
КАНДИДАТСТВАЙ
КАНДИДАТСТВАЙ

Най-добрите кредити за лица с лоша кредитна история

Кредитите могат да бъдат разделени на две категории – банкови и небанкови. И двете категории имат своите плюсове и минуси, на тази страница ще се спрем на най-важната информация за небанковите кредити и водещите кредитни компании.

 

кредит независимо от ЦКР

Какво представляват небанковите заеми?

С прости думи, небанковите заеми са заеми, предоставени от небанкови компании. В сравнение с класическите банкови кредити те обикновено са по-скъпи и с по-лоши условия, но предимството им е, че са достъпни и за така наречените рискови клиенти. Редица компании предоставят и небанкови заеми без регистрация и без обезпечение, като от само себе си се разбира, че заемите са предварително безплатни.

Небанковите кредити са за почти всички

Голямо предимство на небанковите кредити е фактът, че почти всеки може да получи поне малък кредит. Разбира се, винаги трябва да бъдат изпълнени определени условия (напр. пълнолетие), но в противен случай по-голямата част от хората имат шанс да получат одобрение на своята кандидатура. По-специално, небанкови кредити без регистър се търсят от хора, които нямат шанс да получат кредит от никоя банка. Доставчиците на небанкови кредити нямат толкова строги условия – въпреки че по закон те трябва да проверяват клиентите си, но колко зависи от тях.

Къде наистина дават заеми?

Когато търсите небанков кредит е важно да избирате само от проверени и сериозни доставчици. На нашия уебсайт ще намерите само такива доставчици.  Вземате заем без риск това да е измама и в същото време спестявате време за търсене в различни други уебсайтове.